Contra-expertise

Uw zaken worden perfect geregeld vanaf het begin van de schade totdat er overeenstemming is met alle partijen.
U kunt ervan op aan dat de contra-experts van HLPC zorgen dat u gegarandeerd schadeloos gesteld wordt.
HLPC heeft sinds 2007 ervaring in (contra-)expertise en advisering bij schade, zowel zakelijk als particulier.

Volgens de polis heeft u recht op een eigen deskundige/schade-expert: de contra-expert.

Wanneer er schade is ontstaan door bijvoorbeeld brand, water, storm, diefstal et cetera, dan doet u uiteraard een beroep op uw verzekering. Deze zal u adviseren en de schade af laten handelen door een expert. De expert die uw schade beoordeelt namens de verzekeraar, treedt ook op in het belang van de verzekeraar.

Wie treedt op in uw belang?
U heeft daarnaast recht op uw eigen schade-expert, een contra-expert. Afhankelijk van de aard en de omvang van de schade, komt er een hoeveelheid extra werk op u af. Dit neemt de contra-expert u uit handen. Een contra-expert heeft kennis van de verzekeringspolissen en kan u alles tot in detail toelichten. Doordat wij dagelijks schades behandelen, weten wij precies wat de beste stappen voor u zijn en hoe u gegarandeerd schadeloos kan worden gesteld.

Uw zaken worden perfect geregeld vanaf het begin van de schade totdat er overeenstemming is met alle partijen. U kunt ervan op aan dat de contra-experts van HLPC zorgen dat u gegarandeerd schadeloos gesteld wordt.

Wie betaalt ons?
De kosten van de contra-expert worden gedekt door uw verzekering. Mocht dit onverhoopt anders zijn, dan zullen wij u dit tijdig te kennen geven. Dit lichten wij u graag verder toe.

Hulp bij overige schades
Heeft u te maken met een aansprakelijkheidskwestie, een schade die niet door de verzekeraar gedekt wordt of andere uitzonderlijke gevallen? Ook dan kunnen wij u helpen!

HlpC bv werkt samen met Vergnes Support, opgericht door Richard Vergnes, bouwkundig ingenieur en ruim 20 jaar register-expert bij het NIVRE, het Nederlands Instituut Van Register Experts, alsmede geregistreerd in het Europees register van schade experts van FUEDI. De register experts voldoen aan de vastgestelde kwaliteitseisen die aansluiten bij de hoge eisen die de hedendaagse markt en maatschappij stellen en volgen een programma van permanente educatie om de inschrijvingen te behouden. Register experts vallen onder de Gedragscode van het NIVRE en zijn onderworpen aan Tuchtrecht. 

Door de alliantie die HlpC bv heeft met Vergnes Support profiteren gedupeerden van een accurate dossierbehandeling, vakinhoudelijke kennis en een objectieve en professionele beroepshouding. Bovendien garandeert HlpC bv een landelijke dekking met een 24 uurs bereikbaarheid.

Zakelijk of particulier: HLPC biedt u contra-expertise bij alle soorten materiële en immateriële schade. Klik hier voor meer informatie of neem contact met ons op.