HLPC werkwijze

Bij elke type schade – materieel of immaterieel – kunnen wij u bijstaan.
8. Uw zaken worden perfect geregeld vanaf het begin van de schade totdat er overeenstemming is met alle partijen.
U kunt ervan op aan dat de contra-experts van HLPC zorgen dat u gegarandeerd schadeloos gesteld wordt.

HLPC helpt u bij elke schade / Onze werkwijze

HLPC heeft sinds 2007 ervaring in (contra-)expertise en advisering bij schade, zowel zakelijk als particulier. De contra-experts van HLPC zijn de uitgelezen personen om u bij te staan en te zorgen dat ook uw belangen worden behartigd, zoals de schade-expert dat doet voor de verzekeraar. Door onze ervaring in de branche hebben wij in de loop der jaren tevens een netwerk opgebouwd van verscheidene specialisten op financieel, juridisch en herstellend gebied. Wij schromen niet ons netwerk voor u te raadplegen.

Bij elke type schade – materieel of immaterieel – kunnen wij u bijstaan. Gezien de emotionele en/of complexe aard van het proces ná de schade, hechten wij er veel waarde aan dat u een goed gevoel krijgt bij onze diensten.

Hoe gaan wij te werk?
Zodra u contact met ons opneemt, zullen wij een afspraak met u maken om samen met u de situatie te bespreken. Dit doen we omdat we geloven dat een persoonlijk gesprek meer verheldering biedt dan een overvolle website of brochure. Ons eerste bezoek is altijd vrijblijvend en informatief.

Uw contra expert heeft geen banden met verzekeraars, heeft een duidelijk onafhankelijke positie en doet er alles aan om u te helpen in deze vaak voor u onbekende kwestie. Uw zaken worden perfect geregeld vanaf het begin van de schade totdat er overeenstemming is met alle partijen. U kunt ervan op aan dat de contra-experts van HLPC zorgen dat u gegarandeerd schadeloos gesteld wordt.

Neem contact met ons op.