Wie zijn wij

Ontmoet uw (contra-)experts

Elisa Cakici – NIVRE Register-Expert

Als schade-expert voor verzekeraars deed Elisa de nodige ervaring op. Na 5,5 jaar aan die ‘kant’ te hebben gestaan, besloot ze haar opgedane ervaring te gebruiken om gedupeerden te helpen. Doordat ze weet hoe het in de verzekeringsbranche werkt, weet ze tevens exact wat er gedaan moet worden om u schadeloos te kunnen stellen.

Elisa heeft het opleidingstraject doorgelopen tot NIVRE Register-Expert. NIVRE beheert het register en de gedragscode voor alle schade-experts aan beide kanten. Neem contact op met Elisa.  

Pank van Heemskerk

Tijdens zijn werk als bedrijfs- en financieel adviseur kwam Pank 12 jaar geleden per toeval in aanraking met het contra-expertisevak. Hij bracht advies uit aan een partij die schade had en daarmee geholpen moest worden. Het vak sprak hem zodanig aan dat hij zich sindsdien heeft toegewijd als contra-expert. Neem contact op met Pank

 

 

Teamverband

Door onze ervaring in de branche hebben wij in de loop der jaren een netwerk opgebouwd van verscheidene specialisten op financieel, juridisch en herstel gebied. Wij schromen niet ons netwerk voor u te raadplegen.