Wie zijn wij

Ontmoet uw (contra-)expert

Pank van Heemskerk

Tijdens zijn werk als bedrijfs- en financieel adviseur kwam Pank in 2007 per toeval in aanraking met het contra-expertise vak. Hij bracht advies uit aan een partij die schade had en daarmee geholpen moest worden. Het vak sprak hem zodanig aan dat hij zich sindsdien heeft bekwaamd en toegewijd als expert voor de verzekerde. Neem contact op met Pank

Rembrand Duindam

Na ruim 24 jaar voor verzekeraars als schade-expert NIVRE-re te hebben gewerkt heb ik de overstap gemaakt om als eigen deskundige op te treden. In de afgelopen jaren heb ik zowel kleine tot zeer grote en complexe schades mogen behandelen, van kleine woningen tot zeer grote bedrijven en instellingen. Nu ik als eigen deskundige, contra-expert, aan het werk ben, is elke schade voor mij een uitdaging. Ik zorg ervoor dat onze verzekerde en diens belangen op een goede en adequate wijze behartigd worden. Uw schade is onze zorg!

Neem contact op met Rembrand 

Teamverband

Door onze ervaring in de branche hebben wij in de loop der jaren een netwerk opgebouwd van verscheidene specialisten op financieel, juridisch en herstel gebied. Wij schromen niet ons netwerk voor u te raadplegen.