Contact opnemen

Belastingaangifte

Of u nu een startende ondernemer bent of een ervaren ondernemer, de belastingaangifte moet op tijd en correct gebeuren. Uitbesteden aan een partij met kennis van zaken is een hele goede keuze.

Als ondernemer wilt u natuurlijk graag op een prettige manier werken en als het enigszins kan aan het einde van het jaar ook nog eens een mooie winst overhouden. De belastingafdracht blijkt echter vaak een van de grootste kostenposten van een onderneming te zijn. Maar betaalt u dan niet onnodig veel belasting? Om daar achter te komen is het zaak om tijdig en goed advies in te winnen. Naast het feit dat uitbesteding absoluut een kostenbesparing kan opleveren, bespaart het u ook veel tijd. Tijd die u kunt besteden aan datgene waar u goed in bent en wat u leuk vindt: ondernemen.

Talloze vragen kunnen door uw hoofd spelen. Voor welke rechtsvorm moet ik kiezen als ik een bedrijf start? Hoe kan ik mijn onderneming in een volgende groeifase in juridisch opzicht het best structureren? Wat moet ik doen met het bedrijfspand binnen de onderneming als er een fiscale eenheid wordt gevormd? Zet ik de auto op de zaak of is het handiger om de auto privé te rijden? Hoe zit het met mijn spaarpot voor mijn oude dag? Al deze vraagstukken zijn van invloed op uw belastingaangifte. Door er op een goede manier mee om te gaan, kan er voordeel worden behaald.

Zo werkt het

Afhankelijk van de aard en de omvang van uw bedrijf doet u maandelijks of eens per kwartaal de BTW-aangifte. Om ervoor te zorgen dat deze op tijd ingediend wordt, ontvangen wij graag elke eerste week van de maand alle inkoopfacturen, verkoopfacturen, het bankafschrift en de kasstaat. Deze verwerken wij correct en wij bekijken gelijk de cijfers. Ontstaan er vragen naar aanleiding van de cijfers of hebben wij tips? Dan bespreken wij die tijdens de tussentijdse besprekingen die – afhankelijk van de grootte en complexiteit van uw onderneming – eens per week, maand of kwartaal plaatsvinden. Zijn de eventuele vraagposten afgehandeld, dan kijkt de (Register-)accountant ook nog even naar de cijfers. Zo weten wij zeker dat wij niet alleen in financieel, maar ook in fiscaal opzicht goed bezig zijn. Vervolgens verzorgen wij voor u de BTW-aangifte. En als u dat wil, zetten wij ook nog eens de betaalopdracht voor u klaar, zodat u met één druk op de knop aan uw verplichtingen kunt voldoen. Zo zorgen wij er samen voor dat de BTW-aangifte op tijd ingediend en betaald wordt.

Aangifte inkomstenbelasting en jaarrekening

De (Register-)accountant kijkt niet alleen bij iedere BTW-aangifte over uw schouder mee. Aan het eind van het jaar kunnen wij ook de aangifte voor de inkomstenbelasting voor u doen. En heeft u als ondernemer een jaarrekening nodig? Ook dat kunnen wij voor u verzorgen.

Want wij hebben het inzicht. Wij bieden ondernemers overzicht.

Meer informatie

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op.

Contact opnemen

Waar heeft u hulp bij nodig?

Scroll up