Contact opnemen

Inbraak

Wist u dat de meeste inbraken korter dan drie minuten duren? En dat het inbrekers heel makkelijk wordt gemaakt om in te breken als bijvoorbeeld het hang- en sluitwerk niet voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen?

Heel vervelend natuurlijk, zo’n inbraak. Vooral het idee dat anderen zonder uw toestemming in uw woning zijn geweest. Maar wat nou als dat u is overkomen en als inbrekers uw eigendommen hebben meegenomen of beschadigd? Dan kunt u schade claimen op uw inboedelverzekering. U moet wel zelf aantonen welke bezittingen gestolen zijn en wat de waarde was van die gestolen bezittingen.

Al dat soort zaken verwerkt u in uw claim. Simpel, zou je denken. Maar het kan ook anders. En beter. U kunt een schade-expert van HLPC Expertise inschakelen, want het opstellen van een claim is de specialiteit van onze schade-experts. En dit specialisme levert tijdwinst op, want zij weten exact wat verzekeraars nodig hebben waardoor zij de claim snel en duidelijk kunnen opstellen. En daar kunt u uw voordeel mee doen. Hoe eerder de claim is ingediend en hoe completer, des te sneller u immers over uw uitkering kunt beschikken.

De schade-experts van HLPC Expertise – die niet voor verzekeraars werken maar altijd voor particulieren of ondernemers –  staan gedupeerden bij. Ze hebben een luisterend oor, want er komt veel emotie los bij een inbraak. Vooral als het gaat om het vervreemden van spulletjes waaraan de eigenaren dierbare herinneringen hebben.

Vervolgens helpen wij gedupeerden om eventuele schade die tijdens de inbraak is ontstaan te laten herstellen. En we helpen om de claim goed te onderbouwen. Wij weten bovendien hoe je aannemelijk moet maken wat er is gestolen en wat de waarde is van de gestolen of beschadigde bezittingen. Dankzij deze correcte onderbouwing valt de uitkering in de meeste gevallen hoger uit dan wanneer gedupeerden het zelf oppakken. Hoger én sneller. Dat wilt u toch ook?

Bent u geconfronteerd met een inbraak? Neem snel contact met ons op. Onze schade-experts helpen u graag met het opstellen en onderbouwen van de claim.

Want wij hebben het inzicht. Wij bieden verzekerden uitzicht.

Meer informatie

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op.

Contact opnemen

Waar heeft u hulp bij nodig?

Scroll up