Contact opnemen

Schade aan inventaris en goederen

Door brand, storm, water of inbraak kan er schade ontstaan aan de inventaris en goederen van uw onderneming. Niet alleen uw kantoor- en bedrijfsinventaris, maar ook zaken als voorraden en grondstoffen kunnen aangetast zijn. En zo’n schade, die kan in de papieren lopen.

Denk eens al die goederen in bewerking, halffabricaten en handelsgoederen die door de calamiteit verloren zijn gegaan. Enig idee welk prijskaartje u daaraan hangt? Hoe u de claim gaat opstellen én onderbouwen? Want de bewijslast ligt bij u. 

Laat dat nou het specialisme zijn van HLPC Expertise. Onze experts – die altijd  úw belangen behartigen omdat wij uitsluitend voor verzekerden werken – staan u graag bij. Zij helpen u met het lezen van de polis. Vervolgens kunnen zij helpen met het opstellen van de inventaris- en goederenlijst.

Omdat zij vaak met dit bijltje gehakt hebben, kunnen zij inschatten wat de gevolgen van de calamiteit kunnen zijn voor uw inventaris en goederen. Ook kunnen zij als geen ander beoordelen of het de moeite waard is om inventaris of goederen te reinigen of dat het beter is om delen ervan af te keuren, simpelweg omdat deze onherstelbaar beschadigd zijn. Zij hebben namelijk vergaande kennis van reconditioneringstechnieken waardoor zij u goed kunnen adviseren.

En heeft u het hele traject doorlopen, maar bent u het niet eens met de beslissing van uw verzekeraar? Ook dan kunt u een beroep doen op onze experts om uit te zoeken waar u recht op heeft.

Want wij hebben het inzicht. Wij bieden gedupeerden uitzicht.

Meer informatie

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op.

Contact opnemen

Waar heeft u hulp bij nodig?

Scroll up