Contact opnemen

Maritiem

Hoewel het steeds drukker wordt op het water is het in Nederland niet verplicht om een boot te verzekeren.

Dat is de reden waarom niet iedere booteigenaar een scheepvaartverzekering heeft afgesloten. Maar wat nu als bijvoorbeeld een onbekende in uw boot slaapt en de boot laat zinken? Of als u aangevaren wordt en u heeft schade?

Dan is het een geruststellend idee dat de maritieme experts van HLPC Expertise er zijn om u bij te staan. Zij zijn gespecialiseerd in schades aan schepen. Onze experts zullen u bijstaan om het juiste schadebedrag vast te laten stellen zodat uw boot weer hersteld kan worden. Of om ervoor te zorgen dat uw boot weer veiliggesteld wordt nadat deze gezonken is.

En heeft u wel een verzekering afgesloten, maar bent u het niet eens met de uitkering die uw verzekeraar u biedt? Of bent u beroepsschipper en bent u van uw schip afhankelijk, maar duurt het allemaal te lang eer de schade aan uw schip hersteld kan worden? Ook dan kunt u contact met ons opnemen. Want wij werken niet voor verzekeraars, alleen maar voor gedupeerden, en zullen te allen tijde uw belangen behartigen.

Dus, heeft u door een brand, storm, diefstal, aanvaring of een ander van buiten komend onheil schade aan uw boot? De maritieme experts van HLPC Expertise zijn bekend met dit soort schades en kunnen overzien wat de gevolgen kunnen zijn van een dergelijke calamiteit. Wij helpen u graag.

Want wij hebben het inzicht. Wij bieden verzekerden uitzicht.

Meer informatie

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op.

Contact opnemen

Waar heeft u hulp bij nodig?

Scroll up