Contact opnemen

Storm

Schade door storm wordt meestal vergoed als de schade is aangericht door een storm met windkracht 7 of hoger. Voor sommige verzekeraars geldt echter dat de windkracht niet eens bepalend is.

Wat nu als u door storm schade heeft aan uw woning of bedrijfspand of aan eigendommen, zoals inboedel of inventaris? De opstalverzekering dekt schade aan panden en alles wat nagelvast aan dat pand zit, zoals zonnepanelen, rolluiken of daken. U zult dan dus met uw opstalverzekering contact moeten opnemen.

Bent u huurder, dan moet u bij uw huurbaas aankloppen, want die is verantwoordelijk voor het afsluiten van de opstalverzekering. Voor schade door storm aan losse zaken zoals tuinmeubelen, gaat u naar uw inboedelverzekeraar. Ook als de woning niet uw eigendom is, maar van uw huurbaas.

Simpel. Maar wat als u er niet uitkomt of als u het niet eens bent met de hoogte van de uitkering of de gang van zaken? Dan klopt u aan bij HLPC Schade-Expertise. Want onze experts hebben vaker met dit bijltje gehakt. Zij weten wat er moet gebeuren als er bijvoorbeeld een boom op uw dak is gevallen. Of als er sprake is van gevolgschade, bijvoorbeeld omdat er een lekkage is ontstaan doordat dakpannen zijn weggewaaid. Of als buren schade hebben omdat uw boom op hun woning is gevallen.

Het mooie is dat wij niet voor verzekeraars, maar altijd voor verzekerden werken. Wij komen dus op voor úw belangen. Wij helpen met het verwijderen van die boom of laten noodvoorzieningen aanbrengen, zodat erger voorkomen wordt. Ook regelen wij overnachting voor u en uw gezin, mocht blijken dat u niet thuis kunt slapen. En natuurlijk ondersteunen wij u met de afhandeling van de schade, het opstellen van de schadeclaim en het herstel van uw woning of bedrijfspand.

Want wij hebben het inzicht. Wij bieden verzekerden uitzicht.

Meer informatie

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op.

Contact opnemen

Waar heeft u hulp bij nodig?

Scroll up