Contact opnemen

Water

Heeft u ooit waterschade gehad? Wij hopen van niet. Ook al gaat het soms om slechts een klein lek, de gevolgen kunnen groot zijn. Wat dacht u van het drogen van vloeren en muren, het stucen en verven van muren of zelfs het vervangen van vloeren en meubels? Dan is het goed te weten dat u verzekerd bent tegen waterschade.

Maar wat nu als de impact van de lekkage groot blijkt te zijn of als u het niet eens bent met de beslissing van de verzekeraar? Dan belt u de experts van HLPC Expertise. Of nee, eigenlijk belt u bij voorkeur niet alleen de verzekeraar als u schade heeft, maar ook direct HLPC Expertise. Want de verzekeraar stuurt een eigen schade-expert, wij komen op voor úw belangen.

Tijdens het proces verzorgen wij de communicatie met de verzekeraar en de expert van de verzekeraar, maar dat niet alleen. Wij helpen bijvoorbeeld ook bij het vaststellen van de oorzaak, zorgen ervoor dat ergere schade voorkomen wordt, regelen een bedrijf dat gespecialiseerd is in droogtechniek, regelen vervangende woonruimte als dat nodig is, maken bouwkundige berekeningen en helpen u bij het opstellen van de claim.

Als de claim gehonoreerd wordt, dan helpen wij om de herstelwerkzaamheden snel in gang te zetten. En is er sprake van een bedrijfsmatige situatie, dan zorgen wij ervoor dat u uw werkzaamheden zo snel mogelijk weer kunt hervatten. Kortom, wij zorgen ervoor dat u zo min mogelijk last heeft van de waterschade en dat u voldoende vergoed krijgt om de schade te herstellen.

Want wij hebben het inzicht. Wij bieden gedupeerden uitzicht.

Meer informatie

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op.

Contact opnemen

Waar heeft u hulp bij nodig?

Scroll up