Contact opnemen

Ons team staat voor u klaar om u te ontzorgen.

Bij aanvang van onze samenwerking spreken wij samen af welke werkzaamheden u graag uit handen wil geven. Van het verzorgen van de post, het inboeken van de administratie, het doen van de aangiftes tot het verrichten van uw betalingen. Wat u uit handen wil geven, pakken wij op.

Met onze aanpak bent u verzekerd van een betrouwbare partner voor uw:

  • Financiële administratie
  • HRM werkzaamheden
  • Ondernemersvragen

Silphy van Heemskerk Consultant | Senior Coach

Silphy is de Consultant en Senior Coach van het bedrijf. Na haar opleiding HBO Marketingcommunicatie kwam Silphy op de administratie terecht van een groot grafisch productiebedrijf. Als vliegende kiep vervulde ze daar tal van functies, variërend van de orderbegeleiding, het bemannen van de frontoffice, receptiemedewerker en de salarisadministratie. Dat was haar eerste ervaring met een financiële administratie. En ook bij andere werkgevers bleef administratie de rode draad in haar werk. Omdat ze van mensen houdt besloot ze daarnaast de opleiding tot coach te volgen.

En zo komt het dat zij op een coachende manier ondernemers op een coachende manier ondersteund bij het voeren van de administratie. Juist deze combinatie tussen het coachen en diepgaande kennis van administraties maakt Silphy waardevol voor HLPC Finance: zij is een mensenmens die óók nog eens veel van cijfers weet. Niet verwonderlijk dat ondernemers zich bij haar op hun gemak voelen. En dat moet, want het is niet niets, je administratie uit handen geven. Silphy stelt zich op als partner van de ondernemer. En dat kan ze. Ze is immers zelf ook ondernemer en denkt als een ondernemer. Niet voor niets dat ondernemers vertrouwen in haar hebben.

Ingrid Duindam Administratief medewerker

Ingrid is werkzaam als administratief medewerker bij HLPC Finance en pakt daarnaast ook werkzaamheden op voor HLPC Expertise. Met haar kalme, nauwkeurige en leergierige persoonlijkheid is Ingrid een echte aanwinst voor ons team. Je kunt erop vertrouwen dat Ingrid liever even doorvraagt dan dat zij aannames doet. Zij zet liefst alle punten op de -i-. Zij houdt haar hoofd koel en bewaart het overzicht.

Sabine van Veen Office manager en administratief medewerker

Sabine is werkzaam als office manager bij HLPC schade-expertise en HLPC Finance. Sabine is altijd vrolijk en zorgt ervoor dat iedereen van een warm welkom wordt voorzien. Zij ondersteunt onze contra-experts Rembrand, Pank en Bas met alle lopende dossiers. Zij houdt daarnaast bezig met de facturatie en debiteurenbeheer van HLPC Expertise.

Een hele afwisselde baan die veel nieuwe uitdagingen voor haar creëert.

Esmiralda Kroes Administratief medewerker

Esmiralda is werkzaam bij HLPC Finance als administratief medewerker. Na 10 jaar actief te zijn geweest als boekhoudkundige heeft zij al veel ervaring op gedaan in deze sector. Zij heeft hier dan ook de nodige opleidingen voor gevolgd. Zij werkt dan ook correct en accuraat aan uw boekhouding. Esmiralda is altijd spontaan en bereid om je dagelijkse boekhoudingen over te nemen. Waar jij geen tijd/zin in hebt als ondernemer doet Esmiralda met plezier. Zo kan jij als ondernemer je focussen op je bedrijf.

Pank van Heemskerk Ondernemerscoach | Partner

Oprichter en aandeelhouder van HLPC Pank van Heemskerk heeft jarenlang als bedrijfs- en financieel adviseur gewerkt. Met zijn jarenlange ervaring en kennis van financiën heeft Pank met recht een helicopterview. Ontdekt het Financeteam iets alarmerends? Dan kijkt Pank mee, bijvoorbeeld naar de winst- en verliesrekening. Dankzij zijn kennis en knowhow kan hij snel cijfers analyseren, ziet hij meestal al in één oogopslag waar de knelpunten zitten en kan hij actief meedenken om uitdagingen het hoofd te bieden. Hij is dan ook het aanspreekpunt als het gaat om advies over het inrichten van de organisatie, overnames of andere vraagstukken.

De Register-Accountant

Voor alle ingewikkelde administraties waar ook een jaarrekening voor nodig is werkt HLPC Finance al sinds jaar en dag met een aantal gecertificeerde Register-Accountants die dedicated voor HLPC Finance werken. Zij verzorgen niet alleen de jaarrekening. Zij kijken desgevraagd ook bij iedere Btw-aangifte even mee. Zo weten zij immers al gedurende het jaar of zij in financieel technisch opzicht goed bezig zijn en komen ze niet voor verrassingen te staan. Niet verwonderlijk dat sommige ondernemers dat erg op prijs stellen. 

Scroll up