Team HLPC

Ons team staat voor u klaar om u te ontzorgen

Ons team staat voor u klaar om u te ontzorgen. Wij spreken bij aanvang van onze samenwerking af welke werkzaamheden u graag uit handen wil geven. Van het verzorgen van de post, het inboeken van de administratie, het doen van de aangiftes tot het verrichten van uw betalingen. Wat u uit handen wil geven, pakken wij op.

Met onze aanpak bent u verzekerd van een betrouwbare partner voor uw:

  • Financiële administratie
  • HRM werkzaamheden
  • Ondernemersvragen

Silphy van Heemskerk Consultant | Senior Coach

Silphy is de consultant van het bedrijf, u kunt bij haar terecht als u meer wil weten over de werkwijze en de meerwaarde van HlpC finance. Zij zorgt ervoor dat uw administratie in goede banen geleid wordt en correct wordt bijhouden. Naast deze rol, is zij senior coach.

Esmaralda Beverwijk Consultant | Senior Coach

Esmaralda werkt met veel plezier en accuratesse uw administratie bij. U kunt bij Esmaralda terecht voor het correct verwerken van uw boekstukken, zij staat met raad en daad voor u klaar. Voor een goede balans tussen het werken aan de lichamelijke gezondheid van anderen als Personal trainer werkt zij part time bij ons om te werken aan de financiële gezondheid van bedrijven.

Yousha van Heemskerk Consultant | Senior Coach

Yousha werkt net als Silphy en Esmaralda hard aan het correct en accuraat inboeken van uw administratie. Zij is de jongste van het team en studeert voor Horecaondernemer. Om vast de kneepjes van de administratieve kant van een onderneming onder de knie te krijgen, heeft zij besloten om naast haar studie ook bij ons te komen werken.

Pank van Heemskerk Partner

Pank is de oprichter en aandeelhouder van het bedrijf. In de operatie is Pank uw aanspreekpunt als het gaat om advies bij het inrichten van uw organisatie, overnames of andere vraagstukken.

Scroll up