Contact opnemen

HLPC Schade-expertise Deskundige hulp bij schade

Bij elke type schade – materieel of immaterieel – staat HLPC u bij. Onze contra-experts zijn de uitgelezen personen voor uw situatie.

Schade melden Meer over HLPC

Wat voor schade heeft u?

Waarom kiezen voor HLPC?

Contra-expertise

Wij behartigen uw belangen

Eenvoudig schade melden

Uw schade online melden

Relevante ondersteuning

Wij verstrekken u de informatie die u nodig heeft

Schade nieuws

Veelgestelde vragen

Contra-expertise staat voor het behartigen van de belangen van de gedupeerde en optreden als eigen deskundige namens de gedupeerde. HLPC weet hoe de lijnen lopen en wat uw rechten en plichten zijn. Wij overzien met een professionele blik de gevolgen van beslissingen die direct na de schade genomen moeten worden. Hiermee wordt voorkomen dat u in de hectiek van het moment onjuiste afspraken maakt of toezeggingen doet. Daarom is het belangrijk dat u direct na het ontstaan van de schade HLPC Expertise inschakelt.

Het is belangrijk om bij een calamiteit of een ingewikkelde schade direct een eigen deskundige in te schakelen in de vorm van een contra-expert. Uiteraard staat HLPC u ook bij wanneer u het op een later moment niet eens bent met de schadevaststelling van de expert van de verzekeraar. Hoe eerder des te beter!

Afhankelijk van uw wensen nemen wij u werk uit handen. En dat kan heel veel zijn. Lees dit maar eens. Het is aan u wat u door ons wil laten doen. Wij staan graag voor u klaar, dag en nacht. Tijdens kantooruren zijn wij altijd bereikbaar om eventuele vragen te beantwoorden of nieuwe werkzaamheden op te pakken.

Scroll up