HLPC Schade-expertise Deskundige hulp bij schade

Bij elke type schade – materieel of immaterieel – staat HLPC u bij. Onze contra-experts zijn de uitgelezen personen voor uw situatie.

Schade melden Meer over HLPC

Wat voor schade heeft u?

Waarom kiezen voor HLPC?

Contra-expertise

Wij behartigen uw belangen

Eenvoudig schade melden

Uw schade online melden

Relevante ondersteuning

Wij verstrekken u de informatie die u nodig heeft

Veelgestelde vragen

Het woord “contra” dekt de lading niet, het heeft voor ons een negatieve betekenis. Contra-expertise staat voor het behartigen van de belangen en optreden als eigen deskundige namens gedupeerde. Wij weten hoe de lijnen lopen en wat uw rechten en plichten zijn. Wij overzien met een professionele blik de gevolgen van beslissingen die direct na de schade genomen moeten worden. Hiermee wordt voorkomen dat u in de hectiek van het moment onjuiste afspraken maakt of toezeggingen doet. Daarom is het belangrijk dat u direct na het ontstaan van de schade HLPC Expertise inschakelt.

Het is belangrijk om bij een calamiteit of een ingewikkelde schade direct een eigen deskundige in te schakelen.
Uiteraard staan wij u ook bij wanneer u het op een later moment niet eens bent met de schadevaststelling van de expert van de verzekeraar. Hoe eerder des te beter!

Afhankelijk van uw wensen nemen wij werk voor u uit handen. Het is aan u wat u door ons wil laten doen. Wij staan graag voor u klaar en zijn tijdens kantoor uren altijd bereikbaar om eventuele vragen te beantwoorden of werkzaamheden op te pakken.

Scroll up