Contact opnemen

Een enorme stormschade

Een enorme storm raast over Almere. Van een hele rij huizen vlogen de daken door de lucht. De regen stroomt langs de muren en het huis was net helemaal klaar. Letterlijk van boven naar beneden lijkt het wel of er rivier stroomt.

De slaapkamers van de ouders en van de kinderen staan allemaal onder water. In de badkamer is nu wel heel veel water aanwezig op plaatsen waar het niet hoort. De trappenhuizen van zolder naar beneden lijken wel kleine riviertjes daar stroomt al het water de trappen af. Ook in de keuken is het een grote ellende. Als dat je overkomt, dan kun je wel huilen en denk je “Help wat moet ik doen? Waar moet ik beginnen?”. Waar moet je beginnen als gedupeerde, want je ziet letterlijk het speelgoed door de gang stromen.

Thuis blijven wonen en slapen is geen optie. Gelukkig was een van onze experts snel aanwezig. Hij heeft als taak om u te ontzorgen en dat begint bij het zoeken naar vervangende woonruimte. Dan volgt het beredderen van uw huis, zorgen dat er een noodvoorziening komt voor de plek waar eerst het dak zat. Starten met schoonmaken van alles en redden wat er te redden valt. Ook de financiële afhandeling wordt voor u opgepakt en u krijgt advies over het herstel. Wij hebben namelijk de expertise in huis om u te adviseren over het opbouwen en herstellen van uw huis, waar u natuurlijk zo spoedig mogelijk weer wil wonen.

Wel zo fijn dat u wordt geholpen bij schade waar u niet om gevraagd heeft. Het is ons vak, dus uw zorgen zijn bij ons in goede handen.

Gepost op: 22 mei 2023
Categorie: Schade

Andere nieuwsartikelen

Scroll up