Contact opnemen

Over HLPC Schade Expertise

Heeft u schade? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Ons team ontzorgt verzekerden als er schade is door voor hen de schade-expertise op te pakken. Want dat is wat wij al ruim 20 jaar doen: als ervaren ‘eigen deskundigen’ helpen wij verzekerden die schade hebben geleden.

Zowel particulieren als bedrijven schakelen HLPC Expertise als ‘contra-expert’ in bij allerlei soorten schades, variërend van CAR, Brand, AVB, bedrijfsschade tot schades die onder het eigen risico vallen. Wij rekenen de schade uit en helpen met het opstellen van de claim. Want wist u dat bijvoorbeeld ook de kosten voor verblijf elders en huurderving onder de schade vallen?

Natuurlijk streven wij ernaar om de claim zo eerlijk mogelijk te maken – dat hoort nou eenmaal bij onze beroepsethiek – maar we doen wel ons uiterste best om er zoveel mogelijk voor u uit te halen. Daar heeft u immers jarenlang premie voor betaald. En ja, daarvoor willen wij best de discussie aangaan met de schade-experts die namens de verzekeraar komen. Want die communicatie met experts voor verzekeraars nemen wij van u over zodra u de akte van cessie heeft getekend. En dat is misschien maar goed ook: wij kunnen polissen en voorwaarden lezen, spreken dezelfde taal en kunnen beargumenteren waarom wij vinden dat wij het bij het juiste eind hebben.

Wij helpen u niet alleen met het opstellen van de claim, wij zorgen ook voor een tijdelijk onderkomen mocht dat nodig zijn. Bovendien zorgen wij ervoor dat de inboedellijst op orde is, dat er een juiste begroting is voor herstelwerkzaamheden en dat het herstel op tijd begint. Want snelheid is enorm belangrijk. Of u nu particulier of ondernemer bent, u wilt dóór.

Rode draad in onze dienstverlening is de totale ontzorging. Hoe vaak gebeurt het niet dat u als verzekerde van het kastje naar de muur gestuurd wordt? Als eigen deskundige kunnen wij alles binnen een aanzienlijk korte tijd voor u geregeld hebben. Kijk, daar hebben wij nou een ervaren team van specialisten met verstand van polissen, voorwaarden, bouwbegeleiding, aansprakelijkheid, financiën en reconditionering voor klaarstaan. En ook nadat onze nota is ingediend bij de verzekeraar gaat onze dienstverlening gewoon door! Net zolang tot alles geregeld is.

Want wij hebben het inzicht. Wij bieden ondernemers uitzicht.

Scroll up