Contact opnemen

Iedere expert van HLPC Expertise heeft zijn eigen specialisme. Per zaak zal de juiste man op de juiste zaak worden gezet. U bent hierdoor dan ook in goede handen! Door onze ervaring in de branche hebben wij naast onze eigen specialismes in de loop der jaren een netwerk opgebouwd van verscheidene specialisten op financieel, juridisch en herstel gebied. Wij schromen niet ons netwerk voor u in te schakelen.

Pank van Heemskerk Schade-expert/Partner

Tijdens zijn werk als bedrijfs- en financieel adviseur kwam Pank bij toeval in aanraking met het contra-expertisevak. Vlak nadat hij financieel advies had uitgebracht aan een eigenaar van een kledingwinkel brak er namelijk brand uit. Op aanraden van de expert voor de verzekeraar stond Pank de winkelier bij als eigen deskundige en wist hij de schade adequaat af te handelen. Dat ontzorgen van verzekerden op tal van vlakken beviel hem zo goed dat hij besloot zich toe te leggen op het expertisevak.

In de loop der jaren leerde hij polissen en voorwaarden lezen en deed hij veel ervaring op met betrekking tot bouwkundige schades. Met die kennis en kunde, aangevuld met zijn financiële kennis en zijn open en eerlijke houding, weet hij mensen echt te helpen. En zo werkt hij sinds 2007 als eigen deskundige uitsluitend voor verzekerden en weet hij voor zijn klanten – als bedrijfs-, opstal- en maritiem schade-expert – het meeste uit een polis te halen.

Rembrand Duindam Schade-expert/Partner

Na ruim 24 jaar als schade-expert NIVRE-re voor verzekeraars te hebben gewerkt besloot Rembrand de overstap te maken. Tegenwoordig treedt hij als eigen deskundige alleen nog maar op voor verzekerden. De afgelopen jaren heeft hij als eigen deskundige zowel kleine als zeer grote en complexe schades mogen behandelen. Of het nu kleinere schades aan woningen zijn of grote schades bij zeer grote bedrijven en instellingen, al dit soort schades zijn bij Rembrand in goede handen. Nu Rembrand als eigen deskundige, de zogeheten ‘contra-expert’, aan het werk is merkt hij dat zijn ervaring als expert namens verzekeraars hem goed van pas komt. Hij streeft ernaar om de claim zo eerlijk mogelijk te maken maar er wel zoveel mogelijk uit te halen voor verzekerden. Rembrand weet mensen goed op hun gemak te stellen. Weet rust in hectische situaties te brengen en gedupeerden duidelijk te maken wat er staat te gebeuren en waar hij ze mee kan helpen. Zo zorgt hij ervoor dat de schade van gedupeerden zijn zorg wordt. Het credo van HLPC Expertise luidt niet voor niets ‘Uw schade, onze zorg!’

Jack Voorwalt Schade-expert

Jack was jarenlang in de calamiteitensector werkzaam totdat hij in 2014 de overstap maakte naar de schademarkt. Vanuit zijn rol als operationeel manager in de calamiteitenbranche beschikt hij over de nodige ervaring om zowel particuliere als bedrijfsmatige schades accuraat op te kunnen pakken. De rol van eigen deskundige, ook wel ‘contra-expert’ genoemd, van HLPC Expertise geeft hem de kans om gedupeerden echt te ontzorgen en bij te staan tijdens een schade. En dat is waar Jack goed in is. Jack zet bovendien graag dat stapje extra om de belangen van verzekerden optimaal te kunnen behartigen. Zo zorgt hij ervoor dat een schade op een professionele, adequate en voortvarende manier afgehandeld wordt.

Kaj Dimmendaal Bouwkundig schade-expert

De bouwwereld is hem met de paplepel ingegoten. Ervaren bouwkundig schade-expert Kaj Dimmendaal komt uit een aannemersfamilie en was acht jaar in de bouw werkzaam voordat hij als bouwkundig schade-expert aan de slag ging. De eerste vijf jaar leerde hij de kneepjes van het vak als expert voor verzekeraars totdat hij besloot uitsluitend nog voor verzekerden op te treden. Als eigen deskundige kan je je klant namelijk pas echt optimaal bedienen. En dat is wat hij doet. Hij helpt verzekerden met het opzetten van de claim, want hij weet als geen ander hoe een polis in elkaar steekt, waar gedupeerden vanuit de polis recht op hebben en hoe ze bouwkundige schades het beste en volgens de huidige eisen kunnen herstellen. In goed overleg met de expert voor verzekeraars stemt hij de raming af, zodat die achteraf niet gecorrigeerd hoeft te worden. En zo weet hij de verwachtingen te managen bij experts en verzekerden.

Sabine van Veen Office manager en administratief medewerker

Sabine is werkzaam als office manager bij HLPC schade-expertise en administratief medewerker van HLPC Finance. Sabine is altijd vrolijk en zorgt ervoor dat iedereen van een warm welkom wordt voorzien. Zij ondersteunt onze contra-experts Rembrand, Pank en Jack met alle lopende dossiers. Zij houdt daarnaast bezig met de facturatie en debiteurenbeheer van Hlpc Expertise.

Bij HLPC Finance werkt zij net als Silphy en Yousha aan het correct en accuraat inboeken van administraties. In de loop van de jaren heeft zij al veel ervaring opgedaan met het inboeken van de administratie, dus die werkzaamheden zijn bij haar in goede handen.

Een hele afwisselde baan die veel nieuwe uitdagingen voor haar creëert.

Scroll up