Contact opnemen

Iedere expert van HLPC Expertise heeft zijn eigen specialisme. Per zaak zal de juiste man op de juiste zaak worden gezet. U bent hierdoor dan ook in goede handen! Door onze ervaring in de branche hebben wij naast onze eigen specialismes in de loop der jaren een netwerk opgebouwd van verscheidene specialisten op financieel, juridisch en herstel gebied. Wij schromen niet ons netwerk voor u in te schakelen.

Pank van Heemskerk Schade-expert/Partner

Tijdens zijn werk als bedrijfs- en financieel adviseur kwam Pank bij toeval in aanraking met het contra-expertisevak. Vlak nadat hij financieel advies had uitgebracht aan een eigenaar van een kledingwinkel brak er namelijk brand uit. Op aanraden van de expert voor de verzekeraar stond Pank de winkelier bij als eigen deskundige en wist hij de schade adequaat af te handelen. Dat ontzorgen van verzekerden op tal van vlakken beviel hem zo goed dat hij besloot zich toe te leggen op het expertisevak.

In de loop der jaren leerde hij polissen en voorwaarden lezen en deed hij veel ervaring op met betrekking tot bouwkundige schades. Met die kennis en kunde, aangevuld met zijn financiële kennis en zijn open en eerlijke houding, weet hij mensen echt te helpen. En zo werkt hij sinds 2007 als eigen deskundige uitsluitend voor verzekerden en weet hij voor zijn klanten – als bedrijfs-, opstal- en maritiem schade-expert – het meeste uit een polis te halen.

Rembrand Duindam Schade-expert/Partner

Na ruim 24 jaar als schade-expert NIVRE-re voor verzekeraars te hebben gewerkt besloot Rembrand de overstap te maken. Tegenwoordig treedt hij als eigen deskundige alleen nog maar op voor verzekerden. De afgelopen jaren heeft hij als eigen deskundige zowel kleine als zeer grote en complexe schades mogen behandelen. Of het nu kleinere schades aan woningen zijn of grote schades bij zeer grote bedrijven en instellingen, al dit soort schades zijn bij Rembrand in goede handen. Nu Rembrand als eigen deskundige, de zogeheten ‘contra-expert’, aan het werk is merkt hij dat zijn ervaring als expert namens verzekeraars hem goed van pas komt. Hij streeft ernaar om de claim zo eerlijk mogelijk te maken maar er wel zoveel mogelijk uit te halen voor verzekerden. Rembrand weet mensen goed op hun gemak te stellen. Weet rust in hectische situaties te brengen en gedupeerden duidelijk te maken wat er staat te gebeuren en waar hij ze mee kan helpen. Zo zorgt hij ervoor dat de schade van gedupeerden zijn zorg wordt. Het credo van HLPC Expertise luidt niet voor niets ‘Uw schade, onze zorg!’

Bas Spikker Schade-expert

Bas is zijn carrière begonnen bij een bouwbedrijf. Hij is binnen die organisatie doorgegroeid tot aan de functie van projectleider en heeft in die rol diverse projecten naar volle tevredenheid afgehandeld. Deze projecten varieerden van kleinere particuliere projecten tot aan het verbouwen van het Centraal station in Amsterdam. Bas heeft daarmee ruime ervaring opgedaan met het begeleiden van projecten op het gebied van het (ver)bouwen van woningen tot aan monumentale panden.

Na zijn werk in de bouw is Bas als bouwkundig expert gestart bij een grote coöperatieve verzekeraar. Daar heeft hij veel kennis opgedaan van de verzekeringswereld en polisvoorwaarden. Toen de kans voorbijkwam om bij HLPC Expertise aan het werk te mogen om de gedupeerden bij te staan met al zijn kennis, kunde en innemende persoonlijkheid heeft hij die kans met beide handen aangegrepen.

En zo werkt hij nu als eigen deskundige, de zogeheten ‘contra-expert’ uitsluitend voor verzekerden en weet hij voor zijn klanten als bouwkundig schade-expert zowel schades aan recent gebouwde panden, maar ook aan monumentale panden perfect en accuraat af te handelen.

Sabine van Veen Office manager en administratief medewerker

Sabine is werkzaam als office manager bij HLPC schade-expertise en HLPC Finance. Sabine is altijd vrolijk en zorgt ervoor dat iedereen van een warm welkom wordt voorzien. Zij ondersteunt onze contra-experts Rembrand, Pank en Bas met alle lopende dossiers. Zij houdt daarnaast bezig met de facturatie en debiteurenbeheer van HLPC Expertise.

Een hele afwisselde baan die veel nieuwe uitdagingen voor haar creëert.

Scroll up