Contact opnemen

Bas Spikker

Bas is zijn carrière begonnen bij een bouwbedrijf. Hij is binnen die organisatie doorgegroeid tot aan de functie van projectleider en heeft in die rol diverse projecten naar volle tevredenheid afgehandeld. Deze projecten varieerden van kleinere particuliere projecten tot aan het verbouwen van het Centraal station in Amsterdam. Bas heeft daarmee ruime ervaring opgedaan met het begeleiden van projecten op het gebied van het (ver)bouwen van woningen tot aan monumentale panden.

Na zijn werk in de bouw is Bas als bouwkundig expert gestart bij een grote coöperatieve verzekeraar. Daar heeft hij veel kennis opgedaan van de verzekeringswereld en polisvoorwaarden. Toen de kans voorbijkwam om bij HLPC Expertise aan het werk te mogen om de gedupeerden bij te staan met al zijn kennis, kunde en innemende persoonlijkheid heeft hij die kans met beide handen aangegrepen.

En zo werkt hij nu als eigen deskundige, de zogeheten ‘contra-expert’ uitsluitend voor verzekerden en weet hij voor zijn klanten als bouwkundig schade-expert zowel schades aan recent gebouwde panden, maar ook aan monumentale panden perfect en accuraat af te handelen.

Scroll up