Contact opnemen

Coaching

Op koers blijven

Als ondernemer sta jij aan het roer van je eigen onderneming. Samen met jouw team van goede mensen om je heen of geheel op eigen kracht zorg jij ervoor dat het bedrijf op koers is en blijft. Zodat de onderneming groeit en blijft verbeteren. Dat kun jij als ondernemer!

Doelen stellen en halen

Soms is het prettig om even te klankborden met iemand om je heen om je gedachten te ordenen, even te sparren en weer verder te kunnen. Dat kan natuurlijk iemand uit je netwerk zijn, maar ook een professional zoals een van onze consultants. Het is hun vak om zich te verdiepen in jouw bedrijf en in jouw persoon, zodat vanuit dat gezamenlijke DNA bepaald kan worden wat er al heel goed gaat en wat er nog beter kan, om plannen te maken voor de toekomst op een manier dat je die plannen ook succesvol ten uitvoer kunt brengen.

De persoon van de ondernemer

Weet jij zelf wat je eigen belemmeringen zijn en wat jouw eigen glazen plafond is waar je maar niet doorheen kunt breken? Weet je dan ook wat maakt dat je tot nu toe succesvol bent in je onderneming? Zelfkennis is een belangrijke pijler onder jouw bedrijf. Als je weet wat jouw sterke en minder sterke kanten zijn, dan weet je ook wat je beter aan anderen kunt overlaten of wat je misschien zelf nog kunt.

Het team

En hoe gaat het met je team, weten zij wat zij waar ze goed in zijn en wat ze te ontwikkelen hebben? Hoe gaat het met de samenwerking? Een team coaching of een korte coaching sessie met een van de medewerkers kan zorgen voor betere resultaten, zowel van de medewerker als het hele team.

De onderneming

Wat is jouw positie in de markt, wie zijn je concurrenten en hoe onderscheid je jezelf? Waar maakt jouw onderneming het verschil? Hoe behoud je je positie in veranderende tijden?

Wat is je financiële positie? Weet je wat al goed gaat en wat nog beter kan en heb je een plan hoe je dat wil doen?

Hoe gaat het met je team? Werken zij lekker, blijven zij zich ontwikkelen? Hoe is de werksfeer en hoe beïnvloed dat eigenlijk de performance van je team?

Veel vragen die beantwoord zullen worden gedurende onze samenwerking.

Eerst inzicht, dan uitzicht

Door je eerst met een professional te richten op het vergroten van je inzicht en je kennis van de situatie zoals deze nu is, wordt het helder waar jij zelf staat en waar jouw onderneming staat. Vanuit dat inzicht wordt het duidelijk wat de stappen zijn die genomen kunnen worden om te blijven werken aan jouw succes en plezier tijdens het ondernemen.

Samenwerking

Op basis van een kennismakingsgesprek bepalen wij samen het doel van onze samenwerking. Op basis daarvan maken wij een inschatting van het aantal gesprekken en zullen wij je een offerte sturen. Als je je kunt vinden in het aanbod, zullen wij het kennismakingsgesprek niet in rekening brengen. Anders volgt alleen een factuur voor het gevoerde kennismakingsgesprek.

Alle informatie die gedurende onze samenwerking gedeeld wordt, zullen wij uiteraard vertrouwelijk behandelen.

Wij werken met gevestigde en startende MKB bedrijven en ZZP-ers.

Meer informatie

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op.

Contact opnemen

Waar heeft u hulp bij nodig?

Scroll up