Contact opnemen

Inboeken van de facturen

Het inboeken van facturen vinden de meeste ondernemers geen leuk werk, maar het moet wel gebeuren. En ook nog eens op een goede manier. Dat is de reden waarom wij het inboeken van de inkoop- en verkoopfacturen verzorgen.

Wij verzorgen het bank- en kasboek en lopen maandelijks met u door de administratie om te controleren of alles goed geboekt is. Voor de jaarrekening werken wij al jaren samen met een ervaren (Register-)accountant die ieder kwartaal de administratie bekijkt. Zo weten wij zeker dat wij goed op weg zijn.

Zo werkt het

U levert uw facturen per post of digitaal bij ons in of u laat uw inkoopfacturen rechtstreeks naar ons mailen. Sommige ondernemers gebruiken ons adres zelfs als postadres, zodat alle facturen direct bij ons binnenkomen. Zo weten wij zeker dat alle inkoopfacturen ingeboekt worden.

Betaaladviezen

Want alle binnengekomen facturen boeken wij in. Vervolgens brengen wij een betaaladvies uit, gebaseerd op uw financiële ruimte. Wij kunnen nog een stapje verdergaan en met een directe bankkoppeling zelfs een betaalopdracht klaarzetten. Het spreekt voor zich dat die opdracht pas na uw akkoord klaargezet wordt in uw bankomgeving. Het mooie hiervan is dat u met één druk op de knop meerdere facturen tegelijkertijd kunt betalen, zonder dat u alle gegevens in hoeft te voeren. Dat scheelt u niet alleen tijd, het vermindert ook de kans op fouten.

Naast de inkoopfacturen boeken wij uiteraard ook de verkoopfacturen in. Heeft u liever dat wij de verkoopfacturen voor u verzorgen? Dan maken wij ze aan op basis van de gegevens die u ons verstrekt. Wel zo gemakkelijk.

Debiteurenbeheer

Daarnaast houden wij uw liquiditeit in de gaten. Iedere keer nadat wij uw administratie hebben ingevoerd, controleren wij namelijk de openstaande posten. Belangrijk, dat debiteurenbeheer, want hoe sneller u achter te laat betaalde facturen aangaat, des te eerder u over uw geld kunt beschikken. En heeft u zelf geen zin of tijd om achter openstaande facturen aan te bellen, dan jagen wij voor u uw debiteuren na. Zo wordt de relatie tussen u en uw leveranciers hier niet door verstoord.

Want wij hebben het inzicht. Wij bieden ondernemers overzicht.

Meer informatie

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op.

Contact opnemen

Waar heeft u hulp bij nodig?

Scroll up