Contact opnemen

Salarisadministratie

Tijdige en correcte betaling

Niets is zo vervelend als verkeerd of te laat overgemaakt loon. Om ervoor te zorgen dat uw medewerkers volgens de juiste tabellen en tijdig betaald krijgen, kan HLPC Finance de salarisadministratie voor u verzorgen.

Bij het aannemen van personeel kunnen wij voor u het arbeidscontract opstellen, mocht u daar behoefte aan hebben. Vervolgens verzorgen wij de benodigde formulieren, zodat uw medewerker kan worden aangemeld bij de Belastingdienst. En daarna wordt de salarisadministratie ingeregeld.

Aangezien dit heel specialistisch werk is en er regelmatig nieuwe regels zijn, doen wij dit niet zelf. Voor de salarisadministratie werken wij al jaren samen met een ervaren partner die dit dedicated voor ons verzorgt. Alle andere HRM-taken pakken wij wel zelf voor u op.

Samen zorgen wij ervoor dat de benodigde gegevens op tijd bij de salarisverwerker worden aangeleverd. Hoeveel uren hebben uw personeelsleden gedraaid, hebben ze overuren gemaakt, is er sprake van bonusuren of toeslagen? Door op tijd al dit soort informatie aan te leveren, zorgen wij er samen voor dat u tijdig over de salarisstroken en loonaangifte kunt beschikken en dat u uw medewerkers en de belastingdienst tijdig kunt betalen. U weet bovendien zeker dat de uitbetaalde salarissen en de loonaangifte kloppen.

Door zowel uw financiële administratie als uw salarisadministratie in één hand te houden kunnen wij snel financiële overzichten opleveren, waarmee u kunt sturen op beleid en cijfers. Met het uitbesteden van deze twee administraties én de HRM-gerelateerde werkzaamheden kunt u zich focussen op datgene waar u goed in bent: in ondernemen.

Want wij hebben het inzicht. Wij bieden ondernemers overzicht.

Meer informatie

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op.

Contact opnemen

Waar heeft u hulp bij nodig?

Scroll up