Contact opnemen

Brand

Heeft u schade door brand, door het blussen van de vlammen of door roet- en rookontwikkeling die is ontstaan door brand? Of schade als gevolg van kortsluiting, doorbranding of oververhitting? Hoe vreselijk dat ook is, dit soort schades zijn gelukkig gedekt door uw inboedel- en opstalverzekering.

Het vervelende is echter wel dat er veel geregeld moet worden als uw huis of bedrijfspand is afgebrand of als uw inboedel of inventaris geheel of gedeeltelijk door de brand is verwoest. In dit soort situaties schakelt u een expert van HLPC Expertise in. Want een brand heeft nu eenmaal veel impact op gedupeerden, waardoor het lastig is het overzicht te behouden. Bovendien kan het regel- of papierwerk u daardoor zwaar vallen. Gelukkig weten onze experts exact wat er in dit soort situaties gedaan moet worden. 

Wij beginnen met het bieden van een luisterend oor. En vervolgens regelen wij voor u de schade. Want de schade-experts van HLPC Expertise werken uitsluitend voor particulieren en ondernemers, niet voor verzekeraars. Zo ontzorgen wij u door zaken als vervangende woonruimte, een aannemer en een reconditioneringsbedrijf te regelen.

Ook helpen wij bij het maken van een bouwkundige berekening en het opstellen van de inboedel- of inventarislijst. Want u moet aan uw verzekeraar kunnen aantonen dat iets in uw bezit was, wat de aanschafprijs was en wanneer het gekocht is. Dit kan heel lastig zijn, vooral als er van uw huis of bedrijfspand weinig over is. Wij weten bovendien hoe je de waarde van de beschadigde bezittingen moet onderbouwen, wat het proces alleen maar vergemakkelijkt. 

Daarnaast nemen onze schade-experts de gehele communicatie met verzekeraars, experts van verzekeraars en andere betrokken partijen van u over. En komt er een onderzoek naar de oorzaak van de brand? Ook dan staan wij u bij, zodat u zich alleen nog maar hoeft te bekommeren om uw eigen herstel. 

Heeft u brandschade aan uw huis of bedrijfspand? Neem dan zo snel mogelijk contact op met HLPC Expertise. Onze ervaren schade-experts staan u graag bij in deze hectische periode.

Want wij hebben het inzicht. Wij bieden verzekerden uitzicht.

Meer informatie

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op.

Contact opnemen

Waar heeft u hulp bij nodig?

Scroll up