Contact opnemen

Referenties

De referenties van onze klanten geven u een indruk van hoe HlpC zich op het eindresultaat inzet.

Geplaatst op 22-04-2023

Naj

Wij zijn heel blij dat wij de hulp van de heer Pank van Heemskerk van HLPC schade-expertise hebben in geroepen voor een contra expertise. Toen wij contact zochten met het bedrijf, kwam de heer van Heemskerk direct langs om de schade op te nemen.

Daar waar onze verzekering het sterk liet afweten, heeft de heer Pank van Heemskerk verder geholpen en ervoor gezorgd dat wij vergoed kregen waar wij recht op hadden. Hij heeft alle zorg bij ons weggenomen en de verdere regie in handen genomen. Dat bracht een stukje rust bij ons.

Wij willen de heer Pank van Heemskerk en zijn collega Jack Voorwalt hartelijk bedanken voor de hulp en steun die we nodig hadden.

Wij ben zeer goed geholpen en kunnen dit bedrijf echt van harte aanbevelen!

Professioneel, betrouwbaar en klantvriendelijk!

Geplaatst op 22-01-2023

Michelle Joosten

Wij zijn ontzettend goed geholpen door dhr Voorwalt. Wij hadden waterschade en daar waar onze verzekering niet direct duidelijk was stond dhr Voorwalt wel voor ons klaar. Een vriendelijke man die het beste voor de “cliënt” eruit wil halen. Dankzij dhr Voorwalt is onze schade goed opgelost. Hij heeft veel stress en alle regelzaken met de verzekering voor ons uit handen genomen. Zelfs een half jaar na de schade toen we nog restant schade vonden op onze inboedel heeft dhr Voorwalt dit meteen voor ons opgepakt. Wij zijn hem ontzettend dankbaar voor alles dat hij voor ons betekend heeft.

Geplaatst op 22-01-2023

Rabia B

Ik ben tijdens een slepende schadezaak ivm een gifgasexplosie -waarbij al verschillende specialisten waren betrokken- bijgestaan door Rembrand Duindam.

Hoewel 2 verschillende schade-experts al hadden vastgesteld dat de schade gedekt was, was de eigen expert van de verzekeraar nog steeds van mening dat dit niet zo was. Uiteindelijk ben ik op het pad gekomen van HLPC voor een second (maar eigenlijk dus 4th) opinion.

Een heel prettig gesprek intake-gesprek gehad met Pank die me geruststelde dat ze dit zouden gaan oppakken en dat ze hun uiterste best zouden doen om snel een eind te maken aan deze slepende zaak. En ze hebben woord gehouden! Rembrand Duindam is langs geweest om de schade opnieuw te beoordelen en kon door zijn slimheid, jarenlange expertise en deskundigheid direct gaten prikken in het rapport van de expert van de verzekeraar. Zaken waar ik zelf tot dan toe helemaal niet aan had gedacht! Daarnaast is Rembrand ook nog eens een heel aimabel mens die je direct op je gemak stelt en waarbij je ook meteen weet dat hij zijn uiterste best gaat doen om het optimale resultaat voor je te behalen. Het resultaat is dat de verzekeraar het volledige bedrag gaat uitbetalen.

Heel erg blij dat ik HLPC heb ingeschakeld en ik kan ze dan ook beslist aanraden!

Geplaatst op 22-11-2022

Khalid Ballaj

Wij zijn zo goed opgevangen door Remband van Duin. Hij kwam bij ons op gesprek op een moment van chaos en stress wegens een waterschade in een onbewoonbaar huis. Hoogzwanger heeft hij mij en mijn vrouw stap voor stap gerust gesteld en begeleid met de ervaring die hij uitstraalde en uitoefende. Rembrand kwam gelijk in actie nadat hij waarnam hoe erg onze situatie was. Een expert met een hart voor zijn vak! Dikke aanrader, mega vriendelijk, begripvol en een lieve man👍. Ik zal hem bij iedereen die ik ken aanraden!

Scroll up