Contact opnemen

Referenties

De referenties van onze klanten geven u een indruk van hoe HlpC zich op het eindresultaat inzet.

Köster Fashion

Na de inbraak en de daaropvolgende ramkraak heeft Pank van Heemskerk ons heel veel werk uit handen genomen zodat wij ons konden concentreren op onze eigen business. Heel blij mee.

Naj

Wij zijn heel blij dat wij de hulp van de heer Pank van Heemskerk van HLPC schade-expertise hebben in geroepen voor een contra expertise. Toen wij contact zochten met het bedrijf, kwam de heer van Heemskerk direct langs om de schade op te nemen.

Daar waar onze verzekering het sterk liet afweten, heeft de heer Pank van Heemskerk verder geholpen en ervoor gezorgd dat wij vergoed kregen waar wij recht op hadden. Hij heeft alle zorg bij ons weggenomen en de verdere regie in handen genomen. Dat bracht een stukje rust bij ons.

Wij willen de heer Pank van Heemskerk en zijn collega Jack Voorwalt hartelijk bedanken voor de hulp en steun die we nodig hadden.

Wij ben zeer goed geholpen en kunnen dit bedrijf echt van harte aanbevelen!

Professioneel, betrouwbaar en klantvriendelijk!

Farid Harz

Geweldige service en deskundigheid. Jack is super professioneel en zal de extra stap doen om te helpen en te faciliteren.

Tineke Steur

Wij willen graag Pank van Heemskerk van HLPC schade expertise bedanken die, na een verwoestende brand in onze woning, voor ons door het vuur is gegaan. HLPC heeft alle obstakels uit de weg heeft geruimd om alles vergoed te krijgen bij de verzekering. Dank je.

Jolanda Barbiers

Onwijs goed geholpen door Rembrand Duindam bij een lekkage in huis. Hij heeft ons goed ondersteund bij zaken waar wij zelf geen verstand van hebben. Contact verliep goed, professioneel, vriendelijk en altijd begripvol.

Eti Lesbiyati

Ik kreeg deze (contra) expert van mijn goede vriend, door de expert mijn verzekering word ik mijn schade heel super laag uitgekeerd, ik was helemaal niet mee eens. Toen kwam mijn goede vriend en hij gaf mij deze HLPC (contra) expert.

Het eerste contact moment met de (contra) expert was heel duidelijk en prettig. Hij behandelt mij zoals wij willen behandeld worden, zorgvuldig en professional en warm. Hij weet precies wat wij hebben meegemaakt.

Boven onze verwachtingen krijg ik de juiste vergoeding van onze verzekering terug. Ik raad het aan, twijfel niet om contact te nemen met deze HLPC om te helpen onze problemen op te lossen.

Super bedankt de heer Pank van Heemskerk.

Groetjes uit Rijswijk

Astrid Lejeune

Wij zijn zo blij met de support die wij onmiddelijk kregen van Rembrand Duindam van HLPC bij een waterschade in Amsterdam. De ingewikkelde gang met de verzekeraar werd zo kundig en snel uit handen genomen. Ik zou HLPC en zeker ook Rembrand iedereen aanraden!!

Michel Bien

HLPC heeft ons goed bijgestaan na een brand. Ze waren vlot, altijd bereikbaar voor vragen, en zorgden met hun expertise voor het weghalen van veel zorgen en frustraties.

M Ch

Zeer tevreden!!

In verband met schade aan onze winkelpand door baldadigheid, zochten wij contact op met HLPC schade-expertise. We kregen contact met de heer Rembrand Duindam en de heer Pank van Heemskerk. Het eerste contact en de samenwerking liep zeer prettig en duidelijk! Ze stellen je gerust en proberen het beste uit de situatie te halen en zorgen dat jij zelf minder zorgen heb. Vrij snel was alles geregeld tot in de puntjes. Het dossier is afgehandeld naar tevredenheid! De heer Rembrand Duindam en de heer Pank van Heemskerk we zijn jullie dankbaar! Gr, Moh

Assem

Ik ben vanaf het eerste contact met HLPC ontzettend goed geholpen door Rembrand Duindam. Binnen 24 uur was Rembrand bij mij thuis en gaf me direct het vertrouwen dat alles goed zou komen. Hij nam de tijd om me te helpen met de waterschade die ik had opgelopen, iets waar de schade-expert van de verzekeraar in eerste instantie nauwelijks oog voor had. Rembrand is zeer kundig, prettig in de omgang en altijd goed bereikbaar om je gerust te stellen. Dankzij HLPC zijn me vele frustraties bespaard gebleven. Een absolute aanrader!

Scroll up