Contact opnemen

Bedrijf

Als de continuïteit van uw onderneming in het geding is door schade aan uw bedrijf.

Ondernemers die een bedrijfsschadeverzekering hebben afgesloten zijn op het ergste voorbereid. Althans, daar mag je van uitgaan. Een bedrijfsschadeverzekering dekt namelijk de schade die ontstaat doordat een bedrijf stil komt te liggen na een calamiteit. Als er dus sprake is van bedrijfsstilstand.

Veelvoorkomende redenen waarom een bedrijf de werkzaamheden voor enige tijd moet staken zijn brand-, storm-, bliksem-, inbraak- of waterschade. En laten dit nou precies de vakgebieden zijn waar HLPC Expertise veel kennis van heeft. HLPC Expertise heeft bovendien ervaren bedrijfsschade-experts in dienst. Want dat zijn de deskundigen die ondernemers helpen in geval van bedrijfsstilstand na een calamiteit.

Het is natuurlijk al erg genoeg als er schade is aan materiële zaken, maar als daardoor óók nog eens een bedrijf voor langere tijd moet worden gesloten, daar moet je als ondernemer natuurlijk niet aan denken.

Om ervoor te zorgen dat de tijd tussen de calamiteit en de schade-uitkering zo kort mogelijk is kunt u een eigen deskundige inschakelen. Een bedrijfsschade-expert van HLPC Expertise bijvoorbeeld. Wij werken uitsluitend voor verzekerden, niet voor verzekeraars dus, en weten als geen ander wat er moet gebeuren om ervoor te zorgen dat ondernemers hun werk weer op kunnen pakken.

Want ook al heb je recht op een uitkering, dan wil dat nog niet zeggen dat je als ondernemer de tijd die ligt tussen de schade en de uitkering door de verzekeraar ook daadwerkelijk kunt overbruggen. Of dat je als ondernemer de tijd hebt om te wachten op de levering van nieuwe machines. De continuïteit van de onderneming loopt gevaar, want een faillissement ligt op de loer.

Wij hebben jarenlange ervaring als bedrijfsschade-expert, hebben kennis van het schadevak én van financiën en helpen u graag met de continuïteit van uw bedrijf. Bijvoorbeeld door een alternatieve locatie te zoeken voor het productieproces. Of door ervoor te zorgen dat de voorschotten snel door verzekeraars betaald worden. Of door samen te kijken naar andere mogelijkheden zodat u tóch verder kunt met uw onderneming. Alles om de continuïteit van uw onderneming te behouden.

Wij hebben het inzicht. Wij bieden ondernemers uitzicht.

Meer informatie

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op.

Contact opnemen

Waar heeft u hulp bij nodig?

Scroll up