Contact opnemen

Opstal

Heeft u schade aan uw woning of bedrijfspand die bijvoorbeeld veroorzaakt is door brand, storm of een lekkage? Dan is de schade gedekt door de opstalverzekering. Die verzekering dekt alles wat vastzit aan uw huis of bedrijfspand.

Denk aan de muren, het dak en bijvoorbeeld de regenpijp. Maar wat nu als iemand de macht over het stuur verliest en spontaan uw woning binnenrijdt? Dan belt u een expert van HLPC Expertise. 

Onze experts hebben ervaring met opstalschades en weten exact wat er in dit soort situaties gedaan moet worden. En dat is mooi, want de schade-experts van HLPC Expertise werken uitsluitend voor particulieren en ondernemers, niet voor verzekeraars. Zij komen dus op voor uw belangen. Ook als u het niet eens bent met de uitkering van de verzekeraar, dan belt u ons. Want wij staan gedupeerden bij na schade en helpen ze stap voor stap door het schaderegelingsproces.

Wat kunt u zoal van ons verwachten? Mocht blijken dat u niet in uw eigen huis kunt overnachten, dan zorgen wij bijvoorbeeld voor vervangende woonruimte. Vervolgens maken wij de bouwkundige calculatie, stellen de claim op, helpen met de selectie van de aannemer en het reconditioneringsbedrijf.

Want als er sprake is van roet-, rook- of waterschade, dan moet daar een gespecialiseerd bedrijf voor in de arm genomen worden. Het opstellen van de bouwkundige berekening kan lastig zijn, vooral als er van uw huis of bedrijfspand weinig over is. Dankzij onze bouwkundige achtergrond weten wij gelukkig hoe wij de claim moeten onderbouwen. En de gesprekken met de verzekeraar, diens schade-expert en de aannemer en al die andere partijen die erbij betrokken zijn? Die voeren wij voor u.

Want wij hebben het inzicht. Wij bieden verzekerden uitzicht.

Meer informatie

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op.

Contact opnemen

Waar heeft u hulp bij nodig?

Scroll up