Contact opnemen

Werkmaterieel

Als u werkzaam bent in de bouw, bijvoorbeeld als aannemer of installateur, dan gebruikt u ongetwijfeld werkmaterieel op de bouwplaats.

Heeft u een magazijn of opslagplaats? Dan maakt u wellicht gebruik van vorkheftrucks of stapellaars in uw magazijn of opslagplaats. En werkt u in de haven? Dan maakt u waarschijnlijk gebruik van hoogwerkers of ander werkmaterieel. In al die gevallen heeft u zeer waarschijnlijk een werkmaterieelverzekering afgesloten die dekking biedt in geval van diefstal of beschadiging van uw werkmaterieel, bijvoorbeeld door inbraak, brand of een fout van u, uw medewerkers of uw opdrachtgever. Die werkmaterieelverzekering dekt waarschijnlijk ook de aansprakelijkheid voor schade die u met uw werkmaterieel aan anderen toebrengt, waaronder letselschade of schade aan bijvoorbeeld een voertuig. En er kan ook sprake zijn van letselschade die veroorzaakt wordt doordat anderen gebruik maken van uw kraan of shovel. 

Maar wat als u het niet eens bent met de uitkering die u van uw verzekeraar ontvangt? Of als het allemaal te lang gaat duren, waardoor u een faillissement boven het hoofd hangt? Of als u simpelweg graag een eigen deskundige aan uw zijde heeft? Dan – of eigenlijk zo snel mogelijk, want hoe eerder hoe beter – schakelt u een schade-expert van HLPC Expertise in.

Want onze schade-experts zorgen ervoor dat úw belangen worden behartigd. Wij werken uitsluitend voor verzekerden, niet voor verzekeraars dus, en weten als geen ander wat er moet gebeuren om ervoor te zorgen dat ondernemers weer verder kunnen met hun werkzaamheden.

Wij helpen u met het lezen van de polis en kunnen u in simpele bewoordingen uitleggen waar u recht op heeft. Vervolgens kijken wij bijvoorbeeld samen wat u nodig heeft om verder te kunnen met uw werkzaamheden. Wij helpen u bij het opstellen van de claim en regelen bijvoorbeeld vervangend werkmaterieel. En mocht blijken dat reparatie te lang op zich laat wachten, dan kijken we of er alternatieven zijn, zodat u toch verder kunt. En heeft uw opdrachtgever een fout gemaakt? Of heeft u zelf onverhoopt een fout gemaakt? Ook dán helpen wij u uit de brand.

Want wij hebben het inzicht. Wij bieden ondernemers uitzicht.

Meer informatie

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op.

Contact opnemen

Waar heeft u hulp bij nodig?

Scroll up