Contact opnemen

Inboedel

U heeft de inrichting van uw huis goed op orde, bent zuinig op uw inboedel en toch kan er schade ontstaan aan uw spullen.

Denk aan zaken als meubels, vloer- en raambekleding, sieraden, dierbare bezittingen of kleding. Die schade kan zijn ontstaan door brand, storm, water of inbraak. Maar wat nu als de schade is ontstaan door onoplettendheid van uzelf of een ander. Want weet u of de schade aan uw inboedel die u zelf veroorzaakt doordat u bijvoorbeeld iets laat vallen of omstoot, gedekt is?

Weet u of u verzekerd bent als u schade heeft aan elektronica? Of als het buurmeisje een bal door de ruit schiet? Dat zijn zaken die – afhankelijk van uw inboedelverzekering – gedekt zouden kunnen zijn. U zult dus er dus de polis van uw inboedelverzekering op na moeten slaan. En dat is niet altijd even gemakkelijk.

Gelukkig hebben onze experts verstand van polissen. Zij helpen u graag met het lezen van de polis. Het mooie is ook nog eens: een schade-expert van HLPC Expertise behartigt úw belangen. Wij werken namelijk uitsluitend voor verzekerden.

Ook als u het niet eens bent met de beslissing van uw verzekeraar, dan kunnen onze experts uitzoeken waar u recht op heeft. Zij weten bovendien wat de gevolgen kunnen zijn van een schade, veroorzaakt door brand, storm of water, en kunnen helpen om die gevolgen te beperken. Hoe eerder u dus contact opneemt, des sneller wij maatregelen kunnen treffen om de schade te beperken.

Soms kan je inboedel zoals meubels, vloer- en raambekleding, ook laten reinigen. Gelukkig weten onze experts uit ervaring of het de moeite loont om uw inboedel te laten reinigen of dat het beter is om delen van de inboedel af te keuren, omdat de meubels onherstelbaar beschadigd zijn. Zij hebben namelijk kennis van reconditioneringstechnieken en kunnen u als geen ander adviseren.

Want wij hebben het inzicht. Wij bieden gedupeerden uitzicht.

Meer informatie

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op.

Contact opnemen

Waar heeft u hulp bij nodig?

Scroll up