Zakelijk

Een contra-expert is een eigen deskundige die u zélf inschakelt, het liefst direct na een schade. Een expert die weet welke zaken er geregeld moeten worden, de schadeclaim optimaal afhandelt én ervoor zorgt dat u krijgt waar u zeker recht op heeft.

Schade door brand, water of storm is ontzettend vervelend.(is een regelrechte ramp voor de continuïteit van uw onderneming.  

Tenzij u een eigen deskundige (contra-expert) inschakelt.

Uw eigen deskundige kan de schade uiteraard niet ongedaan maken, maar behartigt uw belangen en voorkomt dat de verzekeraar u afwimpelt.

Uw eigen deskundige zorgt voor:

  • Advies over de eerste stappen direct na de schade
  • Behartigt uw belangen richting uw verzekeraar/expert
  • De vergoeding waar u recht op heeft

Een contra-expert is een deskundige die u zélf inschakelt, iemand die weet welke dingen geregeld moeten worden, de schadeclaim optimaal afhandelt én ervoor zorgt dat u krijgt waar u simpelweg recht op heeft.

De expert die de schade namens uw verzekeraar behandelt, handelt vooral in het belang van zijn opdrachtgever en dat is de verzekeraar. Wij treden op als uw eigen deskundige, dus kunt u vertrouwen op de kennis en kunde van uw eigen deskundige.

De experts van HLPC Expertise adviseren u over heel praktische dingen, zoals het regelen van een tijdelijk verblijf, het veiligstellen van de niet beschadigde zaken en het treffen van maatregelen om uw ondernemerschap weer snel op te kunnen pakken. Wij helpen u direct nadat wij zijn ingeschakeld door deze moeilijke tijd heen. Bel ons of neem contact op voor vragen en informatie.

Scroll up