Werkwijze

Bij brand-, water- en stormschade komt er veel op u af. Heel veel. Meer dan u denkt. Maakt u zich geen zorgen: wij adviseren en begeleiden u stap voor stap, zodat uw focus op uzelf, uw dierbaren en/of uw bedrijf kan blijven liggen.

Door onze jarenlange ervaring, schrikken wij niet meer van de schade die een brand, water of een storm aanricht. De aanblik van een dergelijke schade heeft een grote impact. Natuurlijk leven we met u mee, maar wij kunnen dan degene zijn die het hoofd koel houdt, het overzicht bewaart en daadkrachtig te werk gaat. En dat is nodig in die situatie.

Want wat staat er nou precies in die polis die ooit is afgesloten? Hoe moeten we die kleine lettertjes interpreteren? Waar zitten de financiële haken en ogen? En hoe denkt die expert van de verzekeraar precies?

De experts van HLPC Expertise gaan er voortvarend mee aan de slag. En ondertussen zorgen we er ook voor dat u uw leven of uw ondernemerschap weer op kunt pakken.

In hoofdlijnen ziet dat proces er zo uit:

U belt direct uw verzekeraar – én ons

Vanaf dag 1 werken wij met dezelfde uitgangspunten samen met de experts van verzekeraars. Zo kunnen wij u direct helpen met het nemen van de juiste beslissingen en keuzes.

En dan;  

Wij analyseren de polis, geven advies met betrekking tot het onderzoek naar de oorzaak, maken bouwkundige berekeningen, inventariseren de inboedel/inventaris, houden rekening met uw wensen en geven advies. Simpel gezegd, wij stellen een faire schadeclaim voor. U heeft niet voor niets al die jaren premie betaald!

En dan; 

We sturen alle nodige informatie naar de experts van verzekeraar. In de gesprekken die volgen zullen wij uw belangen behartigen en de claim verdedigen. Het gevolg een optimale schadevaststelling, de zekerheid dat uw verzekeraar het bedrag uitkeert waar u recht op heeft (en geen cent minder).

En dan;

Na overeenstemming met de experts van verzekeraars leggen wij uit hoe de afwikkeling er uitziet. Niet veel later tijd later ontvangt u de uitkering van uw verzekeraar en kunt u gaan herbouwen of investeren.

En de vergoeding van HLPC Expertise? Daarover hoeft u zich geen zorgen over te maken. In de polisvoorwaarden is vastgelegd dat onze kosten door de verzekeraar worden betaald, tot het maximum dat de expert van verzekeraars in rekening brengt. Wij zullen dus NOOIT een rekening aan u sturen!!!! 

Scroll up