Contact opnemen

Werkwijze

Natuurlijk hoop je nooit een beroep te hoeven doen op je verzekering. Want dat betekent dat er sprake is van schade. En reken maar dat er dan veel op u afkomt. Veel geregel en papierwerk waar u nog niet eerder mee te maken heeft gehad. En dan hebben we het nog niet eens over het emotionele aspect, waardoor u misschien wat minder slagvaardig te werk gaat. Gelukkig kunt u gebruikmaken van de diensten van HLPC Expertise. Wij staan gedupeerden bij na schade, ontzorgen ze, adviseren ze en begeleiden ze stap voor stap.

Hoe gaan wij te werk? Daadkrachtig. Precies wat nodig is in dit soort situaties. Wij helpen bij het lezen van de polis. Want wat staat er nou precies in die polis die ooit is afgesloten? Hoe moeten we die kleine lettertjes interpreteren? Waar zitten de financiële haken en ogen. Wat kunnen we doen om ergere schade te voorkomen? En hoe denkt die expert van de verzekeraar precies?

De experts van HLPC Expertise gaan voor u aan de slag en zorgen ervoor dat u uw leven of ondernemerschap weer snel op kunt pakken.

In hoofdlijnen ziet dat proces er zo uit:

U belt direct uw verzekeraar én ons.

Vanaf dag één werken wij samen met de experts van verzekeraars en hanteren wij dezelfde uitgangspunten. Zo kunnen wij u direct helpen met het nemen van de juiste beslissingen en het bepalen van uw keuzes.

Wij analyseren de polis, geven advies met betrekking tot het onderzoek naar de oorzaak, maken bouwkundige berekeningen, inventariseren de inboedel of inventaris, houden rekening met uw wensen en geven advies. Simpel gezegd: wij stellen een eerlijke schadeclaim voor. U heeft niet voor niets al die jaren premie betaald.

Wij sturen vervolgens alle benodigde informatie naar de experts van de verzekeraar. Daarop zullen er gesprekken volgen waarin wij uw belangen behartigen en de claim verdedigen. Met als gevolg: een optimale schadevaststelling, de zekerheid dat uw verzekeraar het bedrag uitkeert waar u recht op heeft. Want met minder nemen wij geen genoegen.

Als wij overeenstemming hebben bereikt met de experts van verzekeraars leggen wij uit hoe het proces van de schadeafwikkeling zal verlopen. Niet veel later ontvangt u de uitkering van uw verzekeraar en kunt u gaan herbouwen of investeren.

En de vergoeding van HLPC Expertise? Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. In de polisvoorwaarden is vastgelegd dat onze kosten, tot het maximum dat de expert van verzekeraars in rekening brengt, door de verzekeraar worden betaald. En dat is voldoende. Wij zullen u dus nooit een rekening sturen. Een geruststellende gedachte. Nietwaar?

Mogen we voor u werken? Dan kunt u zich focussen op uzelf, uw naasten, uw bedrijf.

Want wij hebben het inzicht. Wij bieden gedupeerden uitzicht.

Scroll up